21. maj 2011

Bryllupsdagsbilleder

Charlotte opstøvede i sin tid en idé fra en veninde – heldigvis i tide til at vi selv kunne gøre brug af den fra den spæde begyndelse.

Ideen er simpelthen at tage et foto af konen/manden og én selv på hver eneste bryllupsdag. Hvor, hvordan og hvorledes er selvfølgelig op til selvstændig fortolkning.

Noget af det sjove er at man dermed kan mindes de forgangne år ved et lynhurtigt blik – eksempelvis hvis billederne får sin egen mappe eller bliver hængt op på væggen. Der skal nemlig ikke mere end et blik til, før man husker alle mulige ting, der er foregået imellem to billeder.

Vi har forsøgt at holde ferie i forbindelse med vores bryllupsdag. Indtil videre er der kun tale om to årsdage; den første på vores forsinkede bryllupsrejse til Paris, den anden på vores hus-arbejdsferie herhjemme i den nyligt indkøbte villa. Dette er så blevet afspejlet klart i billederne; første foran Eiffeltårnet, andet foran det nye hus.




I år holder vi nok atter en hus-arbejdsferie, idet der stadig er masser vi ønsker at gøre ved huset – og idet det hele stadig er så nyt, at det simpelthen er fantastisk bare at hygge herhjemme i haven i det gode vejr!!
Får vi – ved et lykketilfælde – fat i den ønskede Rekord/Commodore inden, kunne det dog godt tænkes at vi henover bryllupsdagen tager en lille tur rundt i det ganske land i denne prægtige øse! Nu får vi at se :)


0 kommentarer: