Bag om HaarogHaar


Er en usædvanligt mærkelig samt skræmmende almindelig fyr. 30 somre bag sig (indtil videre) og satser på at doble dette op et par gange inden han stiller træskoene. De meget forskelligartede oplevelser han har taget med sig i rygsækken syntes at have resulteret i en skønsom blanding af interesser. Dog syntes de fleste at vikle sig rundt om temaet vintage/retro – vinyl, støvede bøger, veteran biler, loppefund m.m. Husk: mad er godt. Mad med chili er bedre!
P.s. syntes selv han er nogenlunde lykkeligt gift. Jeg (den objektive fortæller) er dog i tvivl om sandheden heraf...


Foretrækker stikordsform og er en dør til at formulere. Mediegrafiker og hobbyagtig fotograf med altoverskyggende passion for gammel emballage, knapper og prikker. Går aldrig med andet end sort, rød og en smule hvidt. Inspireret af 50'erne, men forvilder sig rundt i en skønsom stilforvirring af forgangne årtier. Ret lykkelig gift!Er familienavnet og fællesnævner for alle de ting, vi kaster os ud i. Den helt store drøm er en dag at åbne egen fysisk butik rummende en god blanding af alt, hvad vi holder af. Indtil det en dag bliver muligt, afprøver vi og eksperimenterer en smule gennem denne blog.

Vi er bosat i Nordjylland - nærmere bestemt Pandrup - i et skønt hus fra 1946. Huset havde allerede fået en gennemgribende renovering inden vi købte det, så vi har i stedet kunne bruge energien til indretning og møbelrenovering.

Har du noget på hjerte eller bare et spørgsmål, så er vi altid at finde på denne adresse: haaroghaar(at)gmail.com