18. maj 2011

Abbé Pierre!

Det er vist ingen hemmelighed at vi elsker loppemarkeder, kræmmerboder, bagagerumssalg osv.

Men toppen af poppen er denne:

Abbé Pierres Klunsere
Hjallerupvej 70, Ajstrup
9382 Tylstrup

Abbé Pierres klunsere indsamler fra folk der gerne vil af med diverse genstande samt fra dødsboer. Sagerne sælges så på ovennævnte adresse den første fredag og lørdag i måneden (kl. 10-16). Klunserne er desuden godtgørende og kæmper for tiden for retten til rent drikkevand (blandt andet i Kenya). Alt dette kan du altid læse mere om på deres hjemmeside:
http://www.abbepierre.dk/index.html

Det fantastiske ved markedet er kort og godt: nogle ekstremt søde sælgere med hjertet på rette sted, masser af fantastiske effekter i alle slags kvalitets- og prisklasser, samt et generelt lavt prisniveau. Af en eller anden grund er det bare lige dén tand mere hyggeligt end andre "faste" markeder vi har været til...

Vores seneste "rov" kan ses nedenfor. Bestående af to flotte stole, 8 gamle bøger (Verne, Dickens m.m.), et retro krøllejern, en "støvfætter", en suppeske, diverse pålægsgafler samt kødnåle, og så et stykke stof, en skovmandsskjorte samt en plisseret nederdel. Alt sammen indkøbt til den kække pris, kr. 225.... billigere fås det vist ikke!!


0 kommentarer: