7. sep. 2011

Om en mel-dåse...

Der var engang en ung kvinde som bare eeeeeelskede et specifikt retro design af diverse kage-, kaffe- og kakaodåser (m.m.). Hun havde igennem en længere periode skrabet et par forskellige af disse dåser til sig – netop en kakao-, kage- samt kaffedåse..

Men problemt forelå: hun kendte til eksistensen af en lille rød mel-dåse af samme design... dét kan vi ikke have! Hvorfor havde hun ikke dén!?

Månedsvis ledte og ledte hun. Den var pist væk. Havde den gemt sig i langbortistan? Ingen vidste det.

Pludselig fandt hendes ridder på den hvide hest (ja ja, det er mig jeg taler om) den famøse mel-dåse i en næsten uvirkeligt hyggelig butik (lige her: http://fantast-fabrikken.blogspot.com/). Han skyndte sig at melde sin anmodning til indehaveren – "øhm, denne mel-dåse  jeg bare anskaffe mig. Den er en gave til min fruentimmer!"

Kort herefter, før ridderen hørte tilbage fra butiksejeren, kom prinsessen hjem fra arbejde – eller, øh, fra sit eventyr ude i det ganske land! Ridderen og prinsessen tog på togt til den lokale genbrugs – bare fordi de nu engang kunne...

Hvad skulle skæbnen vise?

Selvsamme dag forefandt den eftertragtede mel-dåse sig kraft*#%€'^# i den lille (næsten) lokale genbrugs!!! – vel og mærket til en flad femmer!

Så ridderen måtte skynde sig at trække anmodning tilbage angående mel-dåsen hos den kære butiksejer (som han tidligere henvendte sig til) – og prinsessen måtte, i stedet for at få den som gave, nu nyde sejren af selv at have gjort sig loppefundet...

Utroligt, ikke?

Kender du til flere dåser af dette design – og måske endda også hvor de kan findes henne - så er du naturligvis yderst velkommen til at kontakte os :)


2 kommentarer:

Katrine sagde ...

Hov, jeg faldt lige over en norsk webshop som har to stk. fra denne serie. En kaffe og......... en smørdåse. Hallihallå, kig lige forbi her:

http://retrorosa.no/ds_product_info.php/products_id/543

HaarogHaar sagde ...

Øj, smørdåsen er fin. Den har jeg aldrig set før og den kommer fluks på min lille liste over ting, jeg bare MÅ eje en dag :-)

Tusind tak for det, Katrine. Hav en skøn søndag